Angela Similea şi-a sărbătorit ziua de naştere la o mânăstire din România VIDEO

Deşi nimeni nu mai credea că îndrăgita artistă, Angela Similea, se va întoarce în ţara natală, aceasta a venit duminică la o mânăstire de lângă Bucureşti, în mare secret, unde şi-a serbat ziua de naştere.

11 iul. 2017, 17:53
Angela Similea şi-a sărbătorit ziua de naştere la o mânăstire din România VIDEO

Deşi lumea o credea mutată definitiv în Statele Unite, Angela Similea a revenit în România. Cei de la Wowbiz au surprins-o pe cântăreaţă la o mânăstire de lângă Capitală, unde şi-a serbat ziua de naştere, alături de măicuţe.

Cu o coroană de flori pe cap şi cu zâmbetu-i cuceritor, Angela Similea s-a simţit minunat între maici, care i-au făcut cadou artistei un tort.

La şase ani de la moartea soţului său, Angela Similea s-a stabilit definitiv în America şi, până de curând, a refuzat să se mai întoarcă în România.

A lăsat în urmă casa care-i amintea de marea ei iubire, locul unde şi-a vegheat soţul până în ultimele lui clipe de viaţă. De când şi-a pierdut sufletul pereche, destinul Angelei Similea s-a schimbat dramatic şi de atunci a dus o viaţă de calvar. Rămasă văduvă, artista nu a mai putut suporta umilinţele şi ameninţările că va fi dată afară din casă.

Citeşte şi Angela Similea, în LACRIMI. Artista a fost profund marcată de dispariţia unei persoane dragi