Angelina Jolie şi Brad Pitt, ceartă explozivă pe balcon VIDEO

Presa mondenă se întreabă dacă sunt "necazuri în paradis", după ce o revistă a publicat câteva fotografii în care cel mai mediatizat cuplu, Angelina Jolie şi Brad Pitt, pare să aibă o ceartă explozivă. Poate nu tocmai întâmplător, Angelina a mers singură la premiera filmului său, "Unbroken", la Londra, iar tabloidele nu se sfiesc să scrie despre o iminentă despărţire.

26 nov. 2014, 11:27
Angelina Jolie şi Brad Pitt, ceartă explozivă pe balcon VIDEO

Angelina şi Brad au făcut un scandal în toată regula, pe terasa unui hotel din Sydney. Vedeta de 39 de ani, care recent a suferit o serie de intervenţii chirurgicale preventive, de teama cancerului, fumează.

Brad pare exasperat, iar Angie mai are puţin şi plânge. Actorul de 50 de ani pleacă de pe balcon într-un final, în vreme ce soţia lui rămâne să fumeze. Este ştiut că Brad nu ar vrea ca mama celor 6 copii ai lui să fumeze, deloc!

CITEŞTE ŞI Album de nuntă: Poze de colecţie de la cununia Angelinei Jolie cu Brad Pitt GALERIE FOTO

Câteva ore mai târziu, cuplul a apărut la premiera din Sydney a filmului regizat de Angelina. Unele voci spun că cei doi au părut distanţi şi au plecat separat de la eveniment, fiecare cu câte un avion.

Cuplul nu a comentat nimic în legătură cu fotografiile paparazzilor. În schimb, Angelina a acordat un interviu în care a vorbit despre viaţa de familie, după mariaj.

„Avem momente când spun că voi fi o soţie mai bună. Voi învăţa să gătesc. Iar el spune…Renunţă…Dragă, ştii la ce eşti bună, ştii la ce nu eşti. El îmi ştie limitele, ştie ce fac ca o soţie bună sau o mamă bună”, a declarat Angelina.

Angelina si Brad Pitt s-au casatorit oficial în luna august, În Franţa, după o relaţie de 10 ani. Cuplul are 6 copii, 3 biologici şi 3 adoptaţi.

„Căsătoria chiar a schimbat unele lucruri. Au fost acele sentimente de siguranţă şi confort pe care le aveam, dar am făcut acel pas după ce am fost 10 ani împreună Am fost destul de norocoşi să fim în situaţia neobişnuită de a ne căsători având şi copiii de faţă. Ei au facut parte din ceremonie si ne-au scris o parte din juraminte”, a mai spus Angelina.

Momentan, cel mai cunoscut cuplu de la Hollywood lucrează împreună pentru un nou film, „By the sea”, iar Angelina este foarte ocupată cu promovarea producţiei „Unbroken” pe care a regizat-o.