Anghel Iordănescu, după eşecul cu Franţa de la Euro 2016: „E dureros şi trist să pierzi aşa!”

Meciul Franţa - România s-a încheiat cu scorul de 2-1. Au marcat Giroud - în minutul 57, Payet - în minutul 89, pentru reprezentativa Franţei, şi Stancu - în minutul 65, pentru naţionala României.

10 iun. 2016, 21:17
Anghel Iordănescu, după eşecul cu Franţa de la Euro 2016: „E dureros şi trist să pierzi aşa!”

Euro 2016: In minutul 2 al meciului Franta – Romania, camerele video ale televiziunii franceze au suprins momentul in care Anghel Iordanescu isi facea celebra cruce. Nu l-a ajutat foarte mult, dat fiind că am pierdut în penultimul minut de joc. România a ieşit însă cu capul sus şi după aces eşec.

”Aș vrea să remarc că am făcut o partidă bună. Am avut situatii de a marca. Aceea din startul jocului, salvată. Am avut și moimente neinspirate. Remarc și startul reprizei a doua, cu Stancu, dacă dădea, ar fi însemnat deschiderea scorulkui, altfel ar fi fost jocul. Îi felicit pe jucători, pentru că au pus în practică planut tactic. Am avut o bună organizare a jocului. Au fost și momente cînd am pierdut mijlocul. Mi-e greu să spun dacă a fost fault la Tătărușanu. E dureros și trist să pierzi în minutul 89! Eu îi felicit pejucatori!”, a declarat selectionerul Iordănescu după meci.

Didier Deschamps a vorbit după victoria Franței în fața României, scor 2-1. Selecționerul „cocoșului galic” a recunoscut că naționala lui Iordănescu a fost un adversar dificil.

„E un început bun. Echipa României nu e una contra căreia să fie ușor să joci. Știam asta. Românii fac multe greșeli, dar se apără bine. Am avut ocazii, dar au avut și ei.

Am pornit mai greu, dar am marcat. M-am asigurat că jucăm pentru a câștiga, trimițând 4 jucători ofensivi în cele din urmă”, a declarat Deschamps.