Anghel Iordănescu: „Mai putem pierde calificarea, grecii sunt cei mai buni din grupă”

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Budapesta, în compania selecţionatei Ungariei, în etapa a şaptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

04 sept. 2015, 20:55
Anghel Iordănescu: „Mai putem pierde calificarea, grecii sunt cei mai buni din grupă”

Anghel Iordănescu a făcut declaraţii ciudate după meci: „Rezultatul pare unul normal pentru că echipa naţională a avut o primă repriză bună, am controlat jocul, dar regret că am suferit la finalizare.

Sunt două echipe care îşi doresc calificarea şi nu este uşor să joci în faţa unei echipe care a jucat în faţa a 20.000 de suporteri fanatici.

Am făcut un joc bun, în special în prima repriză, din păcate nu am reuşit să avem mai multe situaţii de poartă.

Nu cred că România trebuie să fie pe primul loc în grupă, trebuie doar să ne calificăm la Euro. Vom avea un meci foarte greu cu Grecia, ei sunt cei mai buni din grupă chiar dacă sunt pe acest loc în grupă”, a spus Iordănescu la TVR.

Claudiu Keşeru, atacantul naţionalei României, a vorbit şi el despre egalul obţinut cu Ungaria, scor 0-0.

„A fost un meci destul de greu. Am dominat, chiar dacă a fost steril, fără prea multe ocazii. Ungurii au avut doar o ocazie în prima repriză. N-aveam cum să plecăm învinşi de aici”, a spus Claudiu Keșeru la TVR 1.

Vîrful lui Ludogoreț a vorbit și despre lovitura liberă din finalul meciului, cînd a trimis puțin peste poartă din 17 metri: „Am văzut un spaţiu mic prin care puteam strecura mingea, însă s-a dus 30 de centimetri peste poartă. Cred că puteam cîştiga la puncte, nu prin KO. Asta este”.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 11-5 16p
2. România 7-1 15p
3. Ungaria 5-3 12p
4. Finlanda 6-8 7p
5. Ins. Feroe 5-11 6p
6. Grecia 2-8 2p

 PROGRAM

  • 7 septembrie România – Grecia
  • 8 octombrie România – Finlanda
  • 11 octombrie Feroe – România