ANIMAL de COMPANIE MORTAL. Un tânăr se laudă că a îmblânzit o VIESPE URIAŞĂ: O ţin în sfoară FOTO

Un bărbat din Japonia a devenit vedetă pe internet după ce a postat pe contul de Twitter imagini cu animalul său de companie ciudat. Astfel, el spune că a reușit să îmblânzească o viespe japoneză, una dintre cele mai violente insecte din lume, al cărui venin ucide anual 40 de persoane în Japonia.

18 aug. 2014, 09:51

Viespea uriașă japoneză, una dintre cele mai mari și mai agresive insecte din lume, ajunge la o lungime de șase centimetri, având un ac lung de un centimetru, și poate provoca instant moartea unei persoane printr-o singură înțepătură.

Citește și Ce trebuie să faci, pas cu pas, dacă te înţeapă albina sau viespea

Japonezul se laudă că a prins-o cu o plasă pentru fluturi, ca apoi să îi scoată acul și să o lege cu o sfoară. După un timp, insecta s-a obișnuit cu el și acum îi este animal de companie. Mai mult, bărbatul postează frecvent imagini cu ea.

Citește și Descoperirea ŞOCANTĂ dintr-o bucată de CIOCOLATĂ: Aş fi putut să MOR dacă nu eram ATENT FOTO

Cu toate acestea, internauții spun că insecta ar fi moartă și nu doresc să recunoască faptul că cineva ar fi în stare să îmblânzească un astfel de criminal din lumea animalelor.

Aceste viespe sunt cele mai criminale și agresive insecte din lume. Chiar și fără ac, tot te-ar mușca până la moarte. Nu cred că cineva a reușit să le îmblânzească„, a scris un internaut care spune că viespea din poze ar fi moartă.