Antena 1 a retras un promo în care Cheloo rulează o ţigară

Postul de televiziune Antena 1 a retras, miercuri, un promo de pe pagina de Facebook a emisiunii de divertisment ”iUmor”, în care juratul Cheloo este surprins în timp ce rulează o ţigară, astfel încât să nu poată fi făcute capturi ce ar putea fi folosite ulterior în ”contexte interpretabile”.

RomaniaTV.net
30 mart. 2016, 12:37
Antena 1 a retras un promo în care Cheloo rulează o ţigară

”Am preferat să scoatem materialul video în care Cheloo rulează o tigară cu tutun pentru a nu fi folosite imagini din emisiunea «iUmor» în contexte  interpretabile”, a declarat, pentru News.ro, reprezentantul postului Antena 1.

Informaţia privind retragerea acestui promo de pe pagina de Facebook a emisiunii de divertisment ”iUmor” a fost difuzată iniţial de paginademedia.ro, care a scris că filmuleţul a fost postat pe reţeaua de socializare acum trei zile, perioadă în care a adunat în jur de 200.000 de vizualizări. 

Locuinţa lui Cheloo a fost percheziţionată, miercuri, de procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Ploieşti, într-un dosar care vizează infracţiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.

Ulterior, Cheloo a fost ridicat de anchetatori şi dus la sediul DIICOT Ploieşti, unde este audiat în calitate de suspect pentru infracţiunea de consum de stupefiante, după ce la locuinţa sa procurorii au descoperit câteva grame de canabis. Întrebat de jurnalişti dacă are ceva să îşi reproşeze, acesta a spus: „Multe!“. De asemenea, întrebat cum se simte, Cheloo a răspuns: „Ca un lup între oi”.

Alături de Mihai Benadeac şi Delia, Cheloo face parte din juriul unei noi emisiuni de divertisment, ”iUmor”, care va începe din 3 aprilie la Antena 1.

Cătălin Ştefan Ion, născut pe 24 martie 1978 şi cunoscut sub pseudonimul Cheloo, este unul dintre membrii grupului hip-hop Paraziţii.

Cheloo a contribuit la realizarea a trei albume – ”Sindromul Tourette” (2003), ”Fabricant de gunoi” (2006) şi albumul solo ”Celcareurăşte” (2011).

Cele mai importante single-uri ale rapperului sunt ”Toate femeile” (2008), ”Apel la sinceritate” (2011), ”Statul e târfa cu care eşti obligat să te însori” (2013), ”Pe altă frecvenţă” (2013), ”Suma defectelor” (2014), ”Vrem totul” (2014), ”Cântec de dragoste” (2015).

În anul 2007, Cheloo s-a căsătorit cu Daniela Niculescu. Împreună au un fiu, Ştefan. Căsnicia celor doi a fost marcată de certuri şi scandaluri, plângeri la poliţie şi dependenţa de substanţe interzise.

O altă controversă în care a fost implicat rapperul s-a petrecut în noiembrie 2013, în cadrul emisiunii ”X Factor” de la Antena 1. Cheloo, în calitate de jurat atunci, a caracterizat în termeni homofobi un concurent. În ianuarie 2014, presa internaţională a preluat ştirea şi a condamnat ”homofobia în direct la TV” a juratului de la ”X Factor”. Postul de televiziune a fost amendat.