Antena TV Group face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care e oferta de muncă disponibilă la grupul de presă Intact şi care sunt profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
15 nov. 2017, 07:05
Antena TV Group face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Antena TV Group angajează economist. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, cel puţin doi ani experienţă într-un post similar, cunoştinţe solide de lucru la PC, cunoştinţe de legislaţie fiscală şi de engleză.

Antena TV Group angajează recepţioner.
Candidatul potrivit pentru acest post e student sau absolvent de studii superioare, are cunoştinţe avansate de engleză, e dispus la muncă în ture, are experienţă de lucru. 

Antena TV Group angajează pe postul de moderator anunţuri.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe foarte bune de lucru la PC, vorbeşte fluent şi corect limba română, poate lucra simultan cu mai multe aplicaţii, e atent la detalii, are gândire analitică, e serios, punctual, perfecţionist. De asemenea, poate lucra în echipă, dar şi independent, şi e dispus la muncă în ture, inclusiv în weekend.

Antena TV Group angajează un şofer cu studii medii, cu permis de conducere categoria B, care are cel puţin doi ani experienţă într-un post similar, care e flexibil şi prompt.