Antibiotice naturale pe care să le încerci. Au efecte garantate de studii

Cand omul modern se confrunta cu o infectie, de foarte putine ori ia in calcul tratamentul pe baza de plante. Insa multe plante au proprietati antibacteriene si sunt eficace in tratarea multor infectii.

13 nov. 2017, 21:39
Antibiotice naturale pe care să le încerci. Au efecte garantate de studii

Iata câteva antibiotice naturale cu efecte garantate.

Usturoiul

Sunt binecunoscute proprietatile sale antibacteriene. Intr-un studiu, oamenii de stiinta au masurat capacitatea usturoiului de a lupta impotriva E. coli. Au descoperit ca usturoiul este cu atat mai eficace in distrugerea E. coli cu cat doza inghitita este mai mare.

Musetel

O organizatie guvernamentala din Germania (Comisia E) a aprobat tratamentul cu musetel pentru reducerea imflamatiilor pielii si combaterea bacteriilor, iar ceaiul de musetel sa fie folosit pentru alinarea crampelor stomacale. Oamenii de stiinta au stabilit ca un extract din musetel distruge ciuperca Candida albicans precum si bacteria Enterococcus faecalis.

Ghimbir

Tot mai multe studii demonstreaza potenta ghimbirului atat in combaterea bacteriilor cat si a virusurilor, uneori fiind mai eficace decat antibioticele obisnuite. O cercetare publicata in jurnalul Meidcal Nutrition, oamenii de stiinta au observat ca ghimbirul are ablitatea de a inhiba dezvoltarea bacteriilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.