Antidotul perfect împotriva mahmurelii, inventat de ţara cu cel mai mare consum de whisky

Uruguayul, cel mai mare consumator mondial de whisky pe cap de locuitor, dintre care 8% au probleme cu alcoolul, promovează în baruri şi discoteci o băutură inventată în ţară şi considerată antidotul perfect împotriva mahmurelii.

29 mart. 2014, 16:34
Antidotul perfect împotriva mahmurelii, inventat de ţara cu cel mai mare consum de whisky

Produsul, comercializat sub numele de Out Alcohol, promite eliminarea din sânge a alcoolului ingerat în decurs de cel mult două ore.

„Imediat ce produsul intră în contact cu sângele începe să elimine alcoolul, având în vedere că accelerează metabolismul şi face să fie eliminat mai uşor prin urină„, a declarat pentru EFE,Tabaré Burgueño, preşedintele firmei de îmbuteliere Serrana, responsabilă cu fabricarea băuturii Out Alcohol.

Formula „miraculoasă” a acestui produs nu diferă mult de cea a oricărei băuturi răcoritoare: apă, zahăr, suc concentrat de lămâie, fructoză, benzoat şi coloranţi.

Burqueño insistă, însă, că nu este vorba de un produs care să păcălească etilometrul la controalele poliţiei practicate pe stradă, ci doreşte să fie ‘prietenul’ tuturor celor care beau şi care a doua zi nu vor să aibă capul greu.