Antonescu: Când PSD spune că PNL dă prezidenţiabilul, e un câştig pe care PNL nu-l mai pierde

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Congresul partidului, că în momentul în care PSD angajează faptul că este nevoie de susţinerea unui candidat liberal la preşedinţie, PNL nu mai pierde acest "câştig", indiferent dacă acel candidat ajunge sau nu şef de stat.

RomaniaTV.net
22 feb. 2013, 15:26
Antonescu: Când PSD spune că PNL dă prezidenţiabilul, e un câştig pe care PNL nu-l mai pierde

„În momentul în care PSD, ale cărui dimensiuni, istorie, caracteristici, gusturi le cunoaştem, pe toate, ajunge să angajeze împreună cu PNL că România are nevoie de unirea unor mari forţe politice, că are nevoie de suţinerea unui candidat, şi că acel candidat e liberal, ăsta e un câştig pe care PNL nu îl mai pierde, chiar dacă acel candidat va ajunge sau nu să fie preşedinte”, a spus Antonescu.

El a arătat că şansa acestui „câştig” pentru PNL nu a fost obţinută prin noroc sau conjunctural, ci ca urmare a asumării de riscuri, a curajului şi a muncii.

„Eu asta cred, eu cred că e şansa pe care ne-am obţinut-o nu prin noroc, conjunctură, cum spun unii, ci prin încredere, asumare de riscuri, curaj, muncă”, a spus Antonescu.

El a arătat că aceasta echivalează cu şansa PNL de a deveni pentru totdeauna un partid de dreapta suficient de mare încât să se bată pentru câştigarea oricăror alegeri în România.

„Asta cred, cu asta vin eu şi asta spun eu, candidat Crin Antonescu”, a conchis liderul PNL.