Antonescu, despre Dosarul Retrocedărilor: Nu am nicio legătură cu acest caz. Fiecare poate vorbi orice

Crin Antonescu, fostul preşedinte al PNL, a declarat că nu are nicio legătură cu dosarul retrocedărilor, în care sunt investigaţi Viorel Hrebenciuc şi Tudor Chiariu.

26 ian. 2015, 20:25
Antonescu, despre Dosarul Retrocedărilor: Nu am nicio legătură cu acest caz. Fiecare poate vorbi orice

Fost lider liberal a mai spus că, în afara politicienilor, cu care e coleg de Parlament, nu-i cunoaşte pe cei menţionaţi în acest dosar.

„Mă şi mir, nu am înţeles în ce context se pomeneşte numele meu. Sigur că orice om care vorbeşte cu un alt om poate să pomenească orice nume, despre un om care trăieşte, care nu mai trăieşte, poate să vorbească despre mântuitorul Iisus Hristos, despre Obama. Tot ce vă spun e că nu am nicio legătură cu cazul în sine. În afara persoanelor cu care sunt coleg de Parlament, nu am habar, nu cunosc, nu am auzit de niciunul din aceşti oameni din acest dosar. Dacă tot se publică aceste stenograme, ar trebui puţin mai clar, pentru că am sentimentul că se aruncă nişte fragmente. Eu de aceşti oameni nici nu am auzit. Cu domnul Hrebenciuc nu am avut întâlniri decât la Parlament sau la sediul partidelor şi au vizat doar discuţii politice”, a declarat Crin Antonescu, în direct la România TV.

STENOGRAME. Numele lui CRIN ANTONESCU apare în dosarul lui Viorel Hrebenciuc

Numele lui Crin Antonescu apare în stenogramele din dosarul Retrocedărilor, când un personaj afirmă că la o şedinţă va fi prezent şi liderul liberal.

Mai precis, numele fostului lider PNL este pomenit de unul dintre cei care aranjau retrocedările. Crin Antonescu este descris de acesta, alături de Viorel Hrebenciuc, ca fiind un om important.