Antonescu, despre o posibilă reprimire a lui Stroe în PNL: „Nu am această preocupare”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat marţi, referindu-se la o posibilă reprimire a lui Radu Stroe în partid, că "nu are această preocupare, oricât de detaliat s-ar gândi la viitor nu-i apare această chestiune".

08 apr. 2014, 17:42
Antonescu, despre o posibilă reprimire a lui Stroe în PNL: „Nu am această preocupare”

Nu am această preocupare. Nu am această dilemă. (…) Pentru mine nu este subiect astăzi, (…) deocamdată discutăm în realitate în deciziile care au motivele lor acum şi sincer oricât de detaliat m-aş gândi la viitor nu-mi apare chestiunea aceasta mie„, a spus Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă, întrebat în ce condiţii l-ar reprimi pe Radu Stroe în PNL.

Biroul Politic Naţional al PNL a decis marţi excluderea vicepreşedintelui liberal Radu Stroe din partid. Decizia finală urmează să fie luată de Delegaţia Permanentă a PNL.

Citeşte şi Radu Stroe, după decizia de excludere din PNL: Asta-i viaţa. Eu nu mă simt un trădător

Ulterior, Radu Stroe a afirmat că preşedintele PNL, Crin Antonescu, a dorit excluderea sa din partid şi a menţionat că Mircea Ionescu Quintus a propus suspendarea sa din funcţie pe o perioadă de şase luni.

Stroe, propus pentru excludere din partid de către Biroul Politic Naţional al liberalilor, a spus că regretă decizia şi a precizat că rămâne independent.

El speră să revină în PNL „cât de curând”, arătând că nu doreşte să se alăture social-democraţilor sau platformei economice anunţate de Călin Popescu-Tăriceanu.

Citeşte şi Codrin Scutaru (PC): Regret excluderea lui Radu Stroe din PNL