Antonescu se laudă că merge în SUA, invitat de Congresul Mondial Evreiesc. În realitate, a plătit să fie acolo

Președintele PNL, Crin Antonescu, va pleca duminică într-o vizită în SUA. "Am fost invitat de Congresul Mondial Evreiesc pentru a participa la o conferință ce are drept subiect recrudescența unor manifestări antisemite", a declarat liderul liberal pentru AGERPRES. În realitate, el merge la o conferinta, contra cost.

RomaniaTV.net
11 mai 2014, 09:22
Antonescu se laudă că merge în SUA, invitat de Congresul Mondial Evreiesc. În realitate, a plătit să fie acolo

Crin Antonescu s-a laudat, zilele acestea, că a fost invitat în SUA de către Congresul Mondial Evreiesc. Potrivit unui comunicat al PNL, Crin Antonescu va participa marţi la dezbaterea cu tema ‘În mijlocul furtunii – antisemitismul se întoarce în Europa’ cu ocazia Forumului Global al organizaţiei American Jewish Committee desfăşurat la Washington. În comunicat se arată că Partidul Naţional Liberal s-a situat ferm pe poziţia respingerii oricăror fenomene de antisemitism, promovând chiar un proiect de lege în acest sens aflat în prezent în procesul legislativ la Camera Deputaţilor.

Conform sursei citate, Crin Antonescu va avea şi o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai administraţiei americane în cadrul cărora vor fi discutate atât aspecte ale relaţiilor bilaterale, cât şi rolul României în contextul geopolitic generat de criza din Ucraina.

Întâlnirile de la Departamentul de Stat, Departamentul pentru Comerţ sau cele cu reprezentanţi ai mediului politic american vor fi o oportunitate pentru preşedintele PNL de a arăta că Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite reprezintă unul dintre pilonii de bază ai politicii externe şi de securitate a României, alături de apartenenţa la NATO şi UE, se arată în comunicat.

În realitatea, Crin Antonescu merge la o conferinţă internatională, împreună cu alti 100 de vorbitori, pentru care a şi scos din buzunar nu mai puţin de 800 $. 

Dovada aici

Pe Facebook a apărut un banner în care internauţii fac glume pe seama anunţului făcut de Crin Antonescu.