Antonescu: Traian Băsescu este ultimul om care ar putea fi aliatul nostru

Preşedintele PNL Crin Antonescu a afirmat, joi seară, la Ploieşti, că şeful statului, Traian Băsescu, este 'ultimul om' care ar putea fi aliatul liberalilor, scrie Agerpres.

RomaniaTV.net
27 feb. 2014, 21:53
Antonescu: Traian Băsescu este ultimul om care ar putea fi aliatul nostru

„Nu am încheiat şi nu vom încheia niciodată niciun fel de pact de coabitare scris sau nescris cu Traian Băsescu. Noi am avut, PNL, o alianţă cu Traian Băsescu, noi ne-am adus contribuţia decisivă într-o campanie extraordinară în 2004 şi i-am dat o şansă enormă lui Traian Băsescu, care a fost zece ani preşedintele României. Ştim ce a făcut Traian Băsescu, nu avem niciun dubiu în legătură cu asta şi e ultimul om care ar putea fi aliatul nostru. Suntem în bătălie cu Traian Băsescu, cu partidele sale, de ieri, de azi, de mâine şi cu fostul nostru aliat, PSD”, a spus Antonescu în discursul susţinut în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL Prahova.

De asemenea, liderul liberal a catalogat ca fiind o ‘mare nedreptate’ faptul că liberalii se află acum în opoziţie, arătând că ‘PNL a făcut foarte multe concesii pentru a face lucrurile mari’.

În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, Antonescu a spus că acestea sunt ‘proba eliminatorie’ pentru preşedinţia ţării, dar şi pentru guvernul din toamnă şi pentru soarta dreptei româneşti.

„Aceste alegeri europarlamentare nu sunt doar pentru a obţine 6, 7, sau 8 sau 9 sau 10 europarlamentari. (…) Aceste alegeri sunt ca o probă eliminatorie în care se joacă preşedinţia României, în care se joacă Guvernul României din toamnă şi în care se joacă soarta dreptei româneşti şi şansa de democraţie, de modernitate a României”, a spus Crin Antonescu.