Antonia a plecat de acasă în toiul nopţii. „M-a ameninţat şi….”

Antonia a dat cartile pe fata! Artista a mintit si a fost prinsa fugind de acasa, in toiul noptii. Toate sacrificiile au fost facute pentru un baiat. Planurile de "evadare" i-au fost naruite in momentul in care a fost prinsa in fapt.

14 nov. 2017, 11:55
Antonia a plecat de acasă în toiul nopţii. „M-a ameninţat şi….”

Antonia a fost un copil cuminte, iar nazbatiile din copilarie si le poate aminti cu greu, scrie evz.ro. Desi nu au fost numeroase momente in care sa isi supere parintii, Antonia isi aduce aminte razand de o boacana care i-a adus cateva pedepse.

Citeşte şi Vincenzo Castellano, soţul Antoniei, se iubeşte în secret cu o româncă sexy. IMAGINI INCENDIARE

Indragita artista isi aminteste ca a incercat sa fuga in toiul noptii, de dragul unui baiat, doar pentru a-l intalni.

Situație complicată, mai ales dacă ne gândim că adolescenta de atunci nu dormea în casa ei, ci în casa celei mai bune prietene.

Lucrurile nu s-au intamplat ca la carte, Antonia fiind prinsa in momentul in care incerca sa evadeze, de catre mama prietenei.

Citeşte şi Cum alungă Antonia şi Alex Velea monotonia din dormitor. „Mai cumpăr o lenjerie intimă nouă…”

„M-a amenințat că mă duce acasă și că le spune alor mei ce am făcut. Ceea ce s-a și întâmplat. M-a dus acasă, a sunat la interfon. Mama săraca la 3 dimineaţa, 4, nu ştiu cât era.. Alo, da? Da, doamnă. Am venit să îţi aduc fata că trebuie să vorbim. Foarte urât a fost. Mi-a fost foarte ruşine. M-au pedepsit şi aveau dreptate”, a declarat artista amuzata.