ANTONIA, anunţ-BOMBĂ pe FACEBOOK. Mii de mesaje ale fanilor

Antonia este însărcinată cu Alex Velea, în trei luni şi jumătate. Anunţul a fost făcut de cântăreaţă pe Facebook, prin intermediul unui mesaj emoţionant!

25 iul. 2014, 08:38

ANTONIA ESTE ÎNSĂRCINATĂ! Anunţul a fost făcut pe Facebook. După luni de zile în care şi-au negat relaţia, Antonia şi Alex Velea aruncă bombă: vor deveni părinţi! Totul într-o perioadă în care artista se află în plin scandal cu viitorul fost soţ, Vincenzo Castellano, cu care se lupta pentru custodia fiicei lor, Maya.

„Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum Va multumesc pentru tot! Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea. Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!
Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea. Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya. Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea”, a anunţat Antonia pe Facebook.

Veste că Antonia este însărcinată a făcut înconjurul internetului. Anunţul făcut pe Facebook a avut peste 1000 de mesaje şi peste 230 de distribuiri. 

Antonia şi Alex Velea sunt împreună din 2013 şi, în tot acest timp, au evitat să vorbească despre relaţia lor. Relaţia celor doi nu a început în cele mai bune condiţii, amândoi fiind căsătoriţi în momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt! Între timp, Alex Velea a divorţat de Ana, femeia cu care a fost căsătorit 4 ani, dar situaţia Antoniei nu s-a schimbat! Cântăreaţa este încă măritat cu Vincenzo Castellano, cu care se luptă pentru custodia fiicei lor, Maya, în vârstă de 4 ani.

ANTONIA, „urări” de la fostul socru

Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, a aflat si el vineri dimineata ca artista este din nou insarcinata, cu Alex Velea.

Omul de afaceri nu a fost foarte surprins de aceasta veste si a marturisit ca stia ca Antonia se iubeste cu Alex Velea si ca de aceea a renuntat si la casnicia cu fiul sau, Vincenzo.

Mai mult, Ciro Castellano a facut cateva declaratii compromitatoare si a pus-o pe Antonia intr-o situatie stanjenitoare. Acesta a acuzat-o pe vedeta ca nu a avut grija de fiica sa si ca nu a vrut sa semneze acordul de custodie propus. Ba, mai mult, Castellano sustine ca Antonia nu a vrut sa isi ia fiica cu ea in vacanta.

„Ii doresc multa sanatate ei si viitorului copil. Antonia a fost in luna mai in Italia la Maya. E indragostita de Velea, l-a lasat pe Vincenzo, asta e. Antonia nu vrea sa semneze acordul pentru custodie. Antonia nu are timp pentru Maya. Eu imi doresc ca Maya sa o aiba pe mama ei alaturi. Antonia a refuzat sa o ia pe Maya in vacanta la ea. Daca nu a avut grija de Maya, macar sa aiba grija de copilul pe care o sa-l aiba cu Velea. Sa-l lase in pace pe Vincenzo. Nu inteleg de ce nu a recunoscut ca e cu Velea”, a declarat prin telefon Ciro Castellano, tatal lui Vincenzo, la Star Matinal.

ANTONIA, criticată dur de Biserica Mormonă

Biserica Mormonă de care aparţine artista o blamează pentru deciziile pe care le-a făcut în viaţă. Dacă în 2012 o condamnau la Iad pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu Vincenzo înainte de căsnicie, lege fundamentală a mormonilor, astăzi Antonia a făcut-o din nou. Mai exact, frumoasa cântăreaţă a încălcat a şaptea poruncă a Exodului 20, şi anume „Să nu preacurveşti!”.

„Orice femeie care căsătorită în faţa lui Dumnezeu, întreţine relaţii sexuale cu un alt bărbat, aceasta încalcă una dintre poruncile fundamentale. Antonia a încălcat porunca a şaptea, . Noi nu suntem atât de drastici, însă din punct de vedere moral, acest păcat este al doilea ca gravitate, după omor”, a declarat reprezentantul Bisericii Mormone pentru SPYNEWS.ro