Antonia ar putea scăpa de procesul de divorţ. Iată ce CONDIŢII i-a pus Vincenzo Castellano

Scandalul dintre Antonia şi soţul ei, Vincenzo Castellano, se apropie de final. Familia italianului este de acord cu divorţul şi cu împărţirea custodiei micuţei Maya. Cu o condiţie însă: Antonia trebuie să recunoască faptul că i-a fost infidelă lui Vincenzo în timpul căsniciei.

19 aug. 2014, 06:21
Antonia ar putea scăpa de procesul de divorţ. Iată ce CONDIŢII i-a pus Vincenzo Castellano

Antonia ar putea termina foarte repede cu procesul de divorţ şi cel de custodie pentru micuţa Maya dacă ar accepta condiţiile impuse de soţul italian. Vincenzo Castellano i-ar fi trimis un act prin care se declară de acord cu divorţul, dar numai dacă Antonia recunoaşte adulterul, scrie libertatea.ro.

„Ea trebuie doar să fie de acord cu divorţul din vina ei şi totul se va rezolva, aşa cum îşi doreşte. În ceea ce o priveşte pe Maya, ambii părinţi vor avea custodie comună, urmând ca fetiţa să figureze cu domiciliul în Italia până la vârsta de opt ani. Vincenzo i-a semnat deja actele, chiar înainte ca ea să anunţe că este gravidă”, a declarat o persoană apropiată italianului pentru Libertatea.

Citeşte şi Antonia a vorbit în exclusivitate despre planurile de viitor cu Alex Velea

De cealaltă parte, avocatul artistei spune că deocamdată nu au primit niciun act şi chiar dacă ar fi aşa, Antonia nu este de acord să semneze nimic. Ea vrea ca totul să fie tranşat în instanţă.

Antonia şi Vincenzo Castellano se află de aproape un an în proces. Artista îi reproşează soţului ei că o ţine pe fetiţă cu forţa în Italia.

În urmă cu câteva săptămâni, Antonia a fost în Italia să-şi vadă fetiţa.

VEZI şi FOTOGRAFIA de 10.000 de LIKE-URI. Antonia şi Alex Velea, mai FERICIŢI ca niciodată FOTO