Antonia Constantin – interviu la CSM pentru funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare din Parchetul General

Antonia Eleonora Constantin susţine luni, în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, interviul pentru ocuparea funcţiei de procuror şef al Secţiei judiciare din cadrul Parchetului General.

15 oct. 2018, 04:40
Antonia Constantin – interviu la CSM pentru funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare din Parchetul General

Pe ordinea de zi a Secţiei pentru procurori se află „avizarea propunerii ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a procurorului Antonia Eleonora Constantin”.

De asemenea, pe ordinea de zi se află şi avizarea propunerii ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a procurorului Iuliana Nedelcu.

Propunerile ministrului Justiţiei au avut loc în urma organizării unei selecţii în vederea numirii în funcţii vacante de conducere din cadrul Parchetului General, DIICOT şi DNA.

MJ anunţa atunci că, în ceea ce priveşte funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul DNA, nu se va face o propunere de numire.