Antonia dezvăluie ADEVĂRATUL MOTIV al divorţului de Vicenzo Castellano

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în luna mai a anului 2011, însă relaţia lor s-a încheiat în cursul anului următor. Procesul de custodie pentru fiica lor, Maya, a creat un adevărat război între cei doi, însă adevăratul conflict începuse încă din primul an de căsnicie.

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 08:13
Antonia dezvăluie ADEVĂRATUL MOTIV al divorţului de Vicenzo Castellano

Antonia şi Vincenzo au format un cuplu frumos pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Despre despărţirea celor doi s-au speculat mai multe variante- aventura Antoniei cu Alex Velea sau cariera acesteia care i-ar fi ocupat prea mult timp, au fost câteva din motivele enunţate.

Vincenzo, DECLARAŢIE DE DRAGOSTE pentru Antonia. Alex Velea va înnebuni de furie

Antonia a făcut lumină în acest caz şi a vorbit deschis despre trecutul ei şi motivele care au dus la încheierea relaţiei cu Vincenzo Castellano.

„Când l-am cunoscut pe fostul meu soţ, eu nu eram vedetă. Atunci, el m-a susţinut. Nu ne-am despărţit din cauza carierei mele. E funny că mi se reproşează acum, după ce s-a terminat şi sunt în divorţ, că nu am timp pentru copil şi că am ales cariera, dar cât am fost căsătorită nimeni nu mi-a spus asta. Poate el a simţit-o în sinea lui, dar a tăcut. Nu mi-a dat nimic de înţeles. Când am rămas însărcinată, am stabilit împreună că e OK să-mi continuu cariera. Poate pe parcurs nu i-a mai plăcut aspectul ăsta. Chiar nu ştiu. Cert e că nu de asta ne-am despărţit.” , a spus Antonia, într-un interviu pentru revista One.

CITEŞTE ŞI Decizie şoc a Antoniei. Ce face artista cu banii ei de când formează un cuplu cu Alex Velea