Antonia şi Alex Velea au anunţat când fac nunta. Primele declaraţii despre al doilea copil

Antonia şi Alex Velea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton şi au început deja să facă planuri de nuntă. Mai mult, cei doi "lucrează" şi la al doilea copil, după cum a dezvăluit chiar cântăreţul.

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 16:28
Antonia şi Alex Velea au anunţat când fac nunta. Primele declaraţii despre al doilea copil

Antonia si Alex Velea au împreună un băieţel, Dominic, dar se gândesc deja să-i facă acestuia un frăţior. Planurile au fost făcute chiar datorită Mayei, fetiţa pe care Antonia o are cu fostul ei soţ, Vincenzo Castellano.

Alex Velea a dezvăluit pentru Cancan.ro cele mai intime amănunte din viaţa de cuplu.

„Am terminat toate anchetele sociale. Mai raman doar chestiunea cu notarul, sa divorteze. Antonia, dupa care o sa devenim si noi sot si sotie, asa cum e dat de la Dumnezeu. Nu ne grabim, noi suntem fericiti asa, vrem doar ca lucrurile sa fie asezate si apoi sa facem pasul cel mare. Nu ne casatorim anul acesta ci la anul. Nu am stabilit inca data”, a declarat Velea.

„Maya vorbeste in fiecare seara cu Dominic pe Skype si este foarte fericita ca are un fratior si ne indeamna sa mai facem unul. Da, e adevarat. Lucram si la urmatorul copil, dar vine cand vrea Dumnezeu. Nu stim daca o sa fie baiat sau fata, ne este indiferent, oricum noi avem si baiat, si fata”, a declarat Alex Velea.