Antonia, terfelită grav din cauza lui Velea. Fanii ei, scârbiţi de ultimele poze: Ce dracu face cu mâna stângă

Antonia a postat recent pe pagina de Facebook două fotografii din vacanţă. Fericită că a început să i se vadă burtica şi că peste câteva luni va deveni din nou mamă, cântăreaţa se aştepta ca toată lumea să-i împărtăşească bucuria. Din păcate, iubita lui Velea a fost atacată dur de fani.

01 sept. 2014, 12:14

„Esti fff frumoasa, dar fff naiva! TREZESTE-TE! Faci copii cu toti cu care te culci, nu stii ce sufera un copil cand are asa o mama. Trec printr-o experienta cu nepotii mei asemanatoare la indigo: mama lor i-a lasat la 2 ani, a facut copil cu un tigan, a plecat si dusa este de 10 ani”, „Cred ca suferi de atentie ! Go and do some community work , help the poor after all they are the ones worshiping you ! Do you deserved it ?”, „Antonia uite-te la pozele tale din trecut aveai ochisori mult, da mult mai frumosi fara gene false”, „Conteaza cu cine s-a culcat???? Nu fiți rai!”, i-au scris fanii pe Facebook lângă fotografia de mai jos.

„Ti s-a rupt apa?”Cam ciudata poza.. Mana stanga e putin ocupata???”” Mda….foarte frumoasa…dar…si-a distrus familia si o doare in cot (cred ca defapt nu o doare nimic) de copilul ei…un adevarat ‘model’ pt tinerele romance…bravo!„ce dracu face? :)) cu mana stanga? si-o pune la ***** ? :))„, au scris fanii lângă fotografie de jos.

Cu toate astea, fotografiile au strâns peste 50.000 de LIKE-URI.

Dragostea dintre Alex Velea şi Antonia nu mai este un secret, mai ales de când cântăreaţa a anunţat că este însărcinată.

Alex Velea este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni tătic. Sâmbătă, cântăreţul a postat o fotografie cu iubita lui în costum de baie. Mândru tare că Antonia arată foarte bine în patru luni de sarcină, Velea a scris că are alături o mămică sexy.

Vezi: Antonia, primele declaraţii despre sarcină: Din doi artişti poate o să iasă un cântăreţ mic

Cei doi cântăreţi au o relaţie de aproape un an, dar nu au vrut să recunoască nimic, în ciuda numeroaselor zvonuri şi a faptului că au fost văzuţi împreună de mai multe ori. Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, cu care se află acum în plin proces de divorţ şi de obţinere a custodiei fetiţei lor, Maya Rosaria.

Citeşte şi: Antonia ar putea scăpa de procesul de divorţ. Iată ce CONDIŢII i-a pus Vincenzo Castellano