Antrenor de fotbal, bătut şi tâlhărit la Focşani. El şi jucătorii au fost atacaţi cu bastoane telescopice

Orlando Şerbănică, antrenor de fotbal la clubul CSM Focşani, a fost bătut crunt de cinci indivizi, care l-au lăsat inconştient la pământ. El susţine că bătăuşii i-au luat şi banii pe care îi avea la el, 380 de lei.

04 mai 2015, 09:46
Antrenor de fotbal, bătut şi tâlhărit la Focşani. El şi jucătorii au fost atacaţi cu bastoane telescopice

Scandalul a izbucnit în apropierea unui club din Focşani, în el fiind implicaţi cinci oameni din sportul vrâncean şi alţi patru indivizi. Atacatorii i-au lovit de mai multe ori pe jucători şi antrenorul Orlando Şerbănică, cu bastoane din cauciuc cu electricitate, cel mai mult avâbnd de suferit Şerbănică.

Am fost atacat în afara clubului şi am fost lovit de multe ori în timp ce plecam spre casă împreună cu prietenii mei. Puteam să fiu mort. M-au lovit cu bastoane telescopice, pumni şi picioare fără milă, în timp ce eram căzut. Mi-am pierdut cunoştinţa şi abia la Spital mi-am revenit. Am avut la mine 380 lei, bani pe care pe care nu i-am mai găsit„, a declarat Orlando Şerbănică, pentru monitorulvn.ro.

Ceilalţi fotbalişti care au fost bătuţi, au fost la Spital după incident, pentru investigaţii medicale suplimentare. Poliţia a reuşit să-i identifice pe agresori.