Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a sărit la BĂTAIE. „I-am dat câţiva pumni!”

Marius Vecerdea, sibianul căruia preşedintele Klaus Iohannis i-a năşit un copil, a fost protagonistul unui incident neplăcut în 2008.

04 ian. 2016, 06:57

Marius Vecerdea, care este şi antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis, a fost implicat într-un incident în 2008, chiar înaintea partidei de Cupa Davis dintre România şi Franţa, care s-a desfăşurat la Sibiu.

Presa vremii a relatat pe larg scandalul declansat de Marius Vecerdea, scrie WOWbiz.ro: „Andrei Pavel a fost intrerupt marti de un eveniment mai putin placut, cand patronului clubului de tenis unde acesta se antrena l-a luat pur si simplu la bataie pe un bisnitar care i-a oferit bilete pentru partida din Cupa Davis, dintre Romania si Franta, la un pret de aproape patru ori mai mare! (…) „Eu venisem cu copiii sa vada antrenamentul. Bisnitarul a venit glont la mine si mi-a spus pe un ton apasat ca „te-am vazut ieri la coada la bilete si am vazut ca nu ai mai prins nicunul. Hai sa te ajut si sa iti dau io trei pachete de bilete la pretul de 280 de lei bucata”, a povestit Vecerdea. „Am innebunit de furie. Pai cum sa nu-l joc in picioare cand copii de la clubul meu de tenis, campioni nationali, cum este cazul lui Mitrea Rebeca, numarul 1 la fete la 16 ani, nu au primit nicun bilet si nici nu au apucat sa-si cumpere. I-am dat cativa pumni sI picioare in fund. Imi mai si zicea ca imi face rost de cate bilete vreau eu. Nu inteleg cum au ajuns acele bilete la el, cand Federatia se bate cu pumnul in piept ca nu a vandut decat 100 de bilete. E bataie de joc!” a declarat Vecerdea”.