ANUL lui DUMNEZEU: Ce ne aşteaptă în 2014

Anul 2014 se va situa sub semnul planetei războiului şi aduce cu sine multă agresivitate, tensiuni la nivel social, dar şi cutremure şi accidente aviatice. Cu toate acestea, s-ar putea să fie un an mai bun decât 2013.

RomaniaTV.net
22 dec. 2013, 11:10
ANUL lui DUMNEZEU: Ce ne aşteaptă în 2014

În emisiunea România de poveste, astrologul Cristina Demetrescu ne-a dat asigurări că anul viitor va fi mai bun decât 2013.

„Nu e chiar atît de neagră situaţie, dimpotrivă 2014 e mai slab în aspecte care ar putea determina răsturnări de situaţie. Prima parte a anului este puţin mai agitată, cu riscuri chiar de scandaluri. Există nişte puncte critice, cum este decembrie 2013 şi prelungire în ianuarie undeva în aprilie şi iunie anul viitor”, a spus astrologul.

Deşi va sta sub semnul pierderilor financiare, anul 2014 nu va fi unul rău, ne asigură, la rândul său, numerologul Mihai Voropchievici. Numeroase oscilaţii pe plan financiar: suişuri, coborîşuri, riscuri serioase de pierderi financiare.

Anul în care plătim şi pentru bine, şi pentru rău

Anul viitor, „prin excelenţă din punct de vedere numerologic, e un an universal, 7, deci e anul lui Dumnezeu. E un an bun. În anul viitor, fiecare va plăti pentru binele sau pentru răul pe care l-a făcut în ultimii ani, spune Voropchievici. Noi venim în anul 2014 să ne plătim ce am făcut în cei 9 ani premergători. Deci este anul plăţii cum se spune … primim ce am oferit”, spune Voropchievici.

Nefavorabil căsătoriilor şi plin de cutremure şi accidente aviatice

Anul 2014 nu se anunţă a fi bun pentru căsătorii. Într-un an 7, dacă te-a luat de nevastă te-a luat de milă sau un bărbat e luat din interes.

Previziunile astrologilor şi numerologilor spun că din 2014 nu vor lipsi cutremurele şi tragediile aviatice. „Anul viitor vor fi destule cutremure, dar mai mult pe coasta Pacificului, şi mai multe catastrofe aeriene … ar putea fi aprilie şi noiembrie 2014”, a mai spus numerologul.