Anul se încheie prost pentru voi! Trei zodii urmărite de ghinion în decembrie 2018

Ultima lună din 2018 aduce ghinion pentru unele zodii care, însă, vor reuși să-și găsească fericirea în anul care vine. Iată ce spune horoscopul pentru semnul tău zodiacal, dar și care sunt cele trei zodii urmărite de ghinion în luna decembrie!

13 dec. 2018, 06:18
Anul se încheie prost pentru voi! Trei zodii urmărite de ghinion în decembrie 2018

Berbec

Speranțe și ambiții: veți ține cont de sfaturi și recomandări ale unui cunoscător, însă veți caută calea și variantele care va apropie de țintele voastre. Rezolvări ce țin de bani: vi se face o plata, vi se aprobă un buget sau apar sume ce permit continuarea în bune condiții a unui proiect.

Taur

Dați un telefon, intrați într-o audiență, solicitați o întrevedere cu un partener de afaceri: este timpul să faceți niște pași pentru a depăși un impas sau pentru a clarifica o situație. Pentru cei mai tineri: interes pentru studii în străinătate, pentru posibilități de creștere profesională.

Gemeni

Apar chestiuni importante sau urgențe ce necesită o strânsă legătură telefonică cu colegi, clienți sau cu oameni aflați în altă localitate, dacă nu aveți cum să ajungeți voi acolo în timp util. Un sfârșit de an destul de încărcat pentru voi, cu un crescendo chiar în a două parte a lunii.

Rac

Plăti curente, scăpați de niște griji că nu va place să va știți cu restante. Se va găși timp de calitate de petrecut alături de omul iubit, căci se pare că aveți fiecare destul de povestit. Și poate faceți acum o lista de cadouri și eventual un buget.

Leu

Întâlniri plăcute: râdeți pe săturate sau aveți ocazia să strângeți niște relații în perspectiva unor colaborări ulterioare. Zile frumoase în cuplu pentru cei aflați în primele stadii ale unei relații, posibilă cerere în căsătorie pentru cei care sunt convinși că se cunosc îndeajuns.

Fecioara

Câte puțîn din toate: una peste altă, faceți pași importanți spre amenajarea casei așa cum va doriți pentru sărbători sau pentru o lungă perioada de acum înainte. Și va urmă o perioada în care veți avea mai mult timp pentru ai voștri, să primiți oaspeți ori să faceți vizite părinților.

Balanță

Ar fi a voastră ideea să ieșiți cu cei dragi ori cu colegi la o tratație, să va mai descretiti frunțile. Iar mintea merge chiar și în aceste condiții: apar tot felul de idei referitoare la continuarea unui proiect sau poate că ar fi și un subiect sensibil pe care trebuie să îl abordați cu copilul vostru.

Scorpion

Va crește inima văzând în jurul vostru lucruri de bun gust aranjate frumos: posibil să mai faceți o tură consistentă de cumpărături pentru casă, pentru ai voștri. Sau chiar practicarea unor sporturi de iarnă necesită pe lângă echipament și accesorii de efect.

Săgetător

Discuții aparent banale va pot conduce spre concluzii interesante sau spre alegeri importante, căci și voi ați reflectat destul în ultimul timp asupra unor schimbări în viață voastră. Sunteți un pol de atracție în grupul vostru prin felul în care povestiți sau prin ideile expuse.

Capricorn

Va prinde bine timpul petrecut cu cineva apropiat: pe lângă susținerea dorită este posibil să aflați și despre variante de rezolvare a unei probleme presante. Se anunță dată la care urmează să vi se facă o plata; cu gândul la acei bani veți face de pe acum cheltuieli, aprovizonare.

Vărsător

Totul pare să va meargă din plin astăzi: sunteți în locul potrivit la momentul potrivit. În plus, apar și acele telefoane sau răspunsuri pe care le așteptați. Bucurie și emoții pentru o invitație de revelion: o fi chiar partenerul la care nu indrazneati să va gândiți.

Pești

Pregătire sufletească, dar și a argumentelor sau a actelor, pentru o întâlnire cu un șef, o comisie sau cu un potențial client. Revenire îmbucurătoare a tonusului, a încrederii în voi înșivă; veți ști și de ce anume lucruri trebuie să va feriți.