Anunţ BOMBĂ în showbiz: „Ne-am căsătorit”

Octavia Geamănu s-a căsătorit cu Marian Ionescu, de la "Direcţia 5".

01 feb. 2015, 16:57

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului Special, de la Antena 1, s-a făcut fată de casă! Ştirista s-a căsătorit cu Marian Ionescu, de la Direcţia 5, iar vestea neaşteptată a făcut-o publică duminică, scrie spynews.ro.

Weekend cu emoţii pentru Octavia Geamănu. Vedeta Antenei 1 şi-a legat destinul cu cel al cântăreţului Marian Ionescu, membru al trupei Direcţia 5. Deşi în primăvara anului trecut s-au despărţit şi amândoi au ales să meargă pe drumuri separate, iată că lucrurile s-au îndreptat către o altă direcţie. La numai câteva luni de la separarea care a făcut vâlvă în presă, Octavia a făcut surprinzătorul anunţ: s-a căsătorit.

„Ne-am căsătorit. Ieri. Extravagant, ca aproape tot ce înseamnă rock. Weekendul de miere:) îl petrecem in turneu. Să fiţi fericiţi şi să aveţi norocul de a fi alaturi de oamenii pe care îi iubiţi”, a scris Octava Geamănu pe Facebook.

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu sunt împreună de mai mulţi ani, iar relaţia lor a cunoscut de-a lungul timpului mai multe urcuşuri şi coborâşuri. Nu a lipsit nici izul de infidelitate, însă totul este bine când se termină cu bine.