Anunţ de ultima oră al medicilor! Ce se întamplă cu sănătatea lui Szobi Czech

Diagnosticat pentru a treia oara cu cancer, Szobi Cseh nu isi pierde speranta ca se va vindeca, motiv pentru care face tot felul de sacrificii medicale. Recent, cascadorul a fost anuntat de medici ca, intr-un mod miraculos, analizele sale sunt mai bune.

24 mai 2014, 10:50

Szoby Cseh a fost diagnosticat cu cancer in vara anului 2012. In vara acelui an, Szoby Cseh a fost depistat cu mielom multiplu si o tumoare la coloana vertebrala, respectiv o forma de cancer rara care ii macina sistemul osos si ii provoaca dureri cumplite. In ciuda faptului ca medicii nu ii dau mari sanse de vindecare, cascadorul nu se da batut si lupta pana la capat pentru viata lui. De la inceputul acestui an, dupa ce a s-a informat bine de pe internet si a cerut parerea unor medici avizat, Szobi a decis sa renunte in totalitate la carne si sa devina vegetarian. Astfel, spune el, celule de cancer nu vor mai avea din ce sa se hraneasca.

Cascadorul Szoby Cseh face dezvăluiri cutremurătoare despre boala sa: Cancerul mi-a mâncat coastele

De asemenea, cascadorul ia zilnic niste pastile pe baza de plante pe care le comanda tocmai din India, dar si diverse cocktailuri din legume, precum sfecta, telina si broccoli. In ciuda faptului ca multi au considerat ca noul sau regim alimentar este unul inutil, iata ca rezultatele au inceput sa se vada. Recent, Szobi Cseh si-a facut analizele, iar medicii i-au dat si o veste buna: starea sa de sanatate este putin mai buna.

„Eu sunt increzator, desi nu imi este usor. Starea mea oscileaza. Cand ma simt mai bine, cand imi este mai rau. Lupt pentru ca stiu ca mai am multe de facut pe acest pamant. Imi mai amortesc picioarele, ma mai dezechilibrez. Obosesc repede, iar durerile ma seaca uneori. Am mai fost internat in spital, insa nu imi place sa stau acolo. Trebuie sa am grija de cateii mei. Daca nu am eu grija, mor saracii acolo. Sunt singura in aceasta lupta pentru viata animalelor. Viata lor este la fel de importanta cum este si a mea„, a declarat Szobi Cseh, pentru Cancan