Mihăiţă Neşu, surprins pentru prima oară fără scaunul cu rotile, după ani de zile în care a fost imobilizat FOTO

Mihai Nesu a acceptat sa apara in calendarul stelistilor.  Fostul stelist a renunţat la scaunul cu rotile. Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook dedicată lui.      

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 16:38
Mihăiţă Neşu, surprins pentru prima oară fără scaunul cu rotile, după ani de zile în care a fost imobilizat FOTO

Pe 10 mai se împlinesc şapte ani de când viaţa lui Mihai Neşu a luat o turnură tragică. La un antrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lăsat paralizat, acesta ajungând într-un scaun cu rotile.

Pe pagina de Facebook dedicată lui Neşu, „Uniţi pentru Mihai”, a fost postată o fotografie în care fostul internaţional român apare fără cărucior. Mihai Neşu a fost imortalizat stând pe un fotoliu, imagine care va apărea în calendarul „UEFAntasticii România 100”. Poza a fost făcută luni, în a doua zi de Paşte.

In 2011 cand era jucatorul lui FC Utrecht a suferit o accidentare care l-a lasat paralizat. Astfel, Mihai Nesu a fost nevoit sa isi schimbe intreaga viata si a trecut prin momente extrem de grele. El a fost parasit de sotie, a facut multe tratamente dureroase si costisitoare, iar mai apoi i-au murit ambii parintii.

Insa, vin vesti bune pentru Nesu. Acesta a fost surprins fara carucior intr-o poza postata de pagina de Facebook dedicata lui „Uniti pentru Mihai”.

Mihai Nesu a fost jucatorul Stelei in perioada 2001-2008, apoi a fost vandut la FC Utrecht, unde a jucat fotbal pana in 2011.