Anunţ de ultimă oră făcut de Elena Băsescu. Când va deveni din nou mamă FOTO

Elena Băsescu a devenit mămică în urmă cu jumătate de an, iar maternitatea a responsabilizat-o atât pe ea, cât şi pe soţul său, Bogdan Ionescu. Elena Băsescu iubeşte atât de mult rolul de mămică, încât nu vrea să se oprescă la un singur copil.

07 mart. 2014, 19:54

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au devenit părinţi în urmă cu şase luni şi se descurcă foarte bine în această ipostază. Fiica preşedintelui Traian Băsescu a făcut un anunţ, vineri seară, la care poate puţini se aşteptau: îşi doreşte trei copii şi foarte curând vrea să rămână din nou însărcinată.

Foarte curând îmi doresc să redevin mamă. Îmi doresc să am al doilea copil până la jumătatea anului viitor. După campania electorală pentru europarlamentare, aş vrea să redevin mamă. Îmi doresc trei copii, sunt pusă pe treabă„, a declarat mezina familiei Băsescu.

CITEŞTE ŞI: Fetiţa Elenei Băsescu, pe coperta unei reviste la doar câteva luni

Elena Băsescu a mărturisit că micuţa Sofia Anais nu are bonă, astfel că de creşterea fetiţei se ocupă ea şi sotul ei, care se implică foarte mult în acest proces. „Nu avem bonă. Vrem sa o crestem doar noi, nu altcineva. Suntem amândoi părinţi responsabili şi asta a întărit şi mai mult relaţia noastră. Mi-am responsabilizat şi soţul foarte mult„, a povestit Elena Băsescu.

Aceasta a dezvăluit şi că în timpul sarcinii s-a îngrăşat 20 de kilograme, însă a reuşit să slăbescă 16 kilograme în ultimele şase luni. „Kilogramele au dispărut din cauza oboselii acumulate. De la unu la trei dimineaţa fac tururi în jurul mesei, că nu vrea să doarmă, doarme puţin, se trezeşte iar pe la şase. Vrea plimbată, vrea să aprindem televizorul şi iPad-ul. Fac şi sport, cu copilul în cărucior lângă mine”, a mai spus Elena Băsescu.