Anunţ SURPRINZĂTOR de ultima oră. Bianca Drăguşanu a luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe Cristea

Adrian Cristea a scos la iveală numeroase răspunsuri la întrebările care planează asupra "telenovelei" dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Fotbalistul a făcut acuzaţii grave la adresa prezentatorului. După ce Adi Cristea a insinuat că Victor Slav ar fi bătut-o pe Bianca, dar şi că i-a prins pe cei doi amorezi de mai multe ori decât paparazzi, roşcata ia atitudine şi face ameninţări.

18 feb. 2014, 19:12
Anunţ SURPRINZĂTOR de ultima oră. Bianca Drăguşanu a luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe Cristea

„Ceea ce a facut Adi este nedemn, Adrian Cristea adica, nu il mai recunosc ca sa ii spun asa. Aduc martori care spun ca a fost insistent, nu exista aceste intalniri, Victor nu este un om agresiv. Nu a existat un contract care sa ne oblige sa ne casatorim si nici unul care sa divortam. Daca am gresit, am gresit fata de sot, de familia lui si familia mea. Vom divorta si punct”, a declarat Bianca Dragusanu.

Citeşte şi:

Dezvăluirile INCENDIARE despre relaţia cu Bianca Drăguşanu i-au adus o căruţă de bani lui Adrian Cristea

Victor Slav o să turbeze. Au apărut în presă PRIMELE FOTOGRAFII cu Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea în Paris

Vreau sa il dau in judecata, am si eu mesaje care l-ar denigra si care l-ar pune intr-o lumina proastă. Nu vreau sa ma mai justific, nu am de ce, am fost deja in emisiune la tine si m-am saturat, de toata lumea sunt denigrata fara motiv. Nu am omorat pe nimeni, eu vor divorta de Victor, iar el de mine”, a spus Bianca.

Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci „neintelegeri iremediabile intre parti”.