Anunţul care îndurerează milioane de fani: Nicio informaţie despre Michael Schumacher

Impresarul lui Schumacher ameninţă presa cu procese îndelungate dacă vor fi divulgate informaţii despre starea fostului campion din F1.

26 apr. 2015, 17:59

Michael Schumacher a suferit un accident teribil la schi pe 29 decembrie 2013, iar de atunci au trecut 15 luni. În tot acest timp, familia şi presa germană îi ţineau pe fani la curent cu evoluţia stării de sănătate a campionului mondial.

Michael Schumacher, verdict sumbru: „Nu se întrevede niciun miracol”

În ultimele luni însă veştile dinspre familia Schumacher s-au rărit, iar de vină pentru acest lucru ar fi impresarul fostului mare pilot. Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, a impus tăcerea.

Potrivit publicaţiei italiene Autosprint, Kehm îi ameninţă pe jurnalişti cu o serie interminabilă de procese în eventualitatea în care vor divulga informaţii referitoare la starea lui Schumacher. De asemenea, medicii care se ocupă de Schumacher au clauze de confidenţialitate draconice impuse de Kehm.

„Presa din Germania şi Elveţia tace, iar acest lucru este foarte surprinzător. Explicaţia este la Sabine Kehm care ameninţa presa cu procese. Medicii au clauze de confidenţialitate”,informează sursa citată.