ANUNŢUL ŞOCANT al clarvăzătoarei care a prevestit moartea lui Adrian Iovan despre Gabriel Cotabiţă FOTO

Maria Ghiorghiu, femeia care susţine că a prezis tragedia din Munţii Apuseni în care au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, a făcut un anunţ şocant despre Gabriel Cotabiţă.

14 mai 2015, 10:22

Gălăţeanca susţine că pe data de 1 mai, în jurul orei 08.15, a primit de la Dumnezeu un mesaj, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, primele semne de activitate cerebrală, după şase zile de comă

„Am văzut cum se ridică de la pământ imaginea vie a unui bărbat, la patru ace şi foarte volubil în viaţa de toate zilele, imagine care se ridică la Cer, într-un nor alb. Acest bărbat are vârsta de 66 de ani, numele mic începe cu M, a fost deputat PDL, iar acum este în PNL! Nu pot să-i dau tot numele, deoarece ar putea afla şi el sau familia sa şi vor intra in panică. Îl voi spune atunci când va veni momentul. Consider că am dat destule date care vor susţine acest articol, atunci când Dumnezeu va decide să-l cheme la El. Eu nu ştiu cum va muri! Dar va pleca din lumea aceasta şi vă asigur că este arhicunoscut poporului român”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Citeşte şi GABRIEL COTABIŢĂ, în stare critică. Mihai Pocorschi: „Nu există activitate cerebrală”

Ulterior, după ce Gabriel Cotabiţă a ajuns în stare critică la spital, femeia care susţine că este în strânsă legătură cu divinitatea a revenit cu o precizare pe care o prezentăm integral, fără a face vreun comentariu.