Apariţie surpriză la MasterChef. Chef Patrizia, fermecată de un travestit

MasterChef 2014. Nicolae Paul are 44 de ani, dar insista sa i se spuna "Cora Van Amsterdam".

RomaniaTV.net
30 sept. 2014, 19:48

MasterChef 2014. Cora Van Amsterdam a venit la MasterChef cu o bicicleta verde, incarcata de lalele, insotit de catelul sau, Max. Hotarat sa darame prejudecatile, Cora a mizat pe o pizza cu legume si s-a inteles de minune cu chef Patrizia Paglieri, cu care a schimbat confidente, ca intre fete.

„Dar tu ai iubit sau iubita?”, a vrut sa stie chef Patrizia. „Sunt singura. Nu se merita”, a venit raspunsul Corei. „Iti faci singura machiajul”, a mai vrut sa afle jurata, impresionata.

„Noi o sa judecam mancarea. Nu judecam oamenii niciodata. E important sa ne simtim confortabil cu totii”, a punctat chef Adrian Hadean inainte sa guste din preparatul Corei. VIDEO AICI

Vezi şi: Spectacol la MasterChef. Chef FOA, provocat de o concurentă tupeistă

Daca chef FOA a considerat ca pizza e prea banala pentru o preselectie MasterChef, chef Patrizia a apreciat blatul si consistenta preparatului.

„Din partea mea ai un da. Mi-a placut blatul, l-ai gatit bine, ingredientele sunt bune”. Chef Adrian Hadean a pus-o pe Cora sa promita ca nu va renunta la costumatie si i-a oferit al doilea „Da”, care i-a adus sortul si oportunitatea de a merge mai departe in competitie.