Apasă timp de 2 minute acest punct şi vei scăpa de greaţă şi vărsături

Probabil ca nu o singura data v-ati aflat in situatia de a va veni greata, urmata apoi de varsaturi. Si sunt sigur ca nu o singura data s-a intamplat sa nu aveti nici un medicament la indemana pentru a stopa aceste probleme. Iata ca de azi inainte nu veti mai avea nevoie de medicamente in cazul in care vi se face greata sau aveti varsaturi.

04 sept. 2015, 17:28
Apasă timp de 2 minute acest punct şi vei scăpa de greaţă şi vărsături

aca te simti rau si ai greturi, pentru ca ai avut o masa copioasa, sau in cazul in care ai mancat ceva care nu ti-a cazut bine la stomac, nu trebuie decat sa apesi cu degetul mare de la mana stanga, punctul situat la doua degete sub podul palmei de la mana dreapta si invers. 

Asadar, dupa ce ai identificat punctul cheie, mentine o presiune constanta, nu foarte mare, timp de 2 minute. Executa aceasta presiune la ambele maini. Aceasta tehnica trimite un semnal creierului, facandu-l sa elibereze serotonina, dopamina si endorfina. Rezultatul – Eliminarea oricarei senzatii de greata si implicit a varsaturilor.
 
In cazul in care nu poti sa identifici punctul, sau nu esti sigur de tehnica, iata mai jos un video care te va invata exact ce trebuie sa faci!