Familia lui Ionuţ Gologan, condamnat la moarte în Malaezia, apel disperat către preşedintele Klaus Iohannis

Familia românului condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri imploră statul roman sa-l ajute. Timpul trece extrem de repede şi se apropie data executării tânărului, care împlineşte astăzi 23 de ani. Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns la prima solicitare a oamenilor, iar acum tatăl şi bunica lui Ionuţ fac un nou apel disperat către şeful statului.

28 mai 2015, 07:59
Familia lui Ionuţ Gologan, condamnat la moarte în Malaezia, apel disperat către preşedintele Klaus Iohannis

Ionuţ Gologan împlineşte joi 23 de ani, informează România TV. De doi ani este în închisoare, în Malaezia, după ce a fost prins cu droguri pe aeroportul Kuala Lumpur. A fost condamnat la moarte prin spânzurare, iar în luna august urmează să fie executat. Familia şi avocatul său au făcut numeroase apeluri.

Citeşte şi Comunitatea românilor din Italia vrea să-l salveze pe tânărul condamnat la moarte în Malaezia

„Timpul este prea scurt, din păcate. Toate autoritătile rog ca sa fie ajutat, sa fie repatriat, sa i se suspende pedeapsa cu moartea. Joi este ziua băiatului, trebuia să ajung si eu la el”, a spus tatăl lui Ionuţ Gologan. 

Practic, oamenii cer suspendarea condamnării la moarte şi aducerea tânărului în România pentru ispăşirea pedepsei. Toată speranţa şi-o pun în preşedintele Klaus Iohannis.

Citeşte şi Detalii şocante despre românul condamnat la moarte în Malaezia. Este pregătit pentru execuţie

„Am rugat pe Domnul presedinte si il rog din suflet sa urgenteze o petitie, sa-i ingaduie si lui sa fie repatriat”, a spus şi bunica tânărului.