Apel disperat după accidentul care a îndoliat România. Una dintre victime este în stare gravă şi are nevoie de sânge

Situaţie dramatică în urma accidentului de pe DN1 soldat cu 4 morţi şi 26 de răniţi. Una dintre victimele accidentului din Braşov este în stare gravă şi are nevoie de sânge. Este vorba despre o tânără care a fost deja operată şi acum prietenii au lansat un apel ca să o ajute.

RomaniaTV.net
18 iun. 2016, 07:23
Apel disperat după accidentul care a îndoliat România. Una dintre victime este în stare gravă şi are nevoie de sânge

A trecut o primă noapte destul de dificilă pentru victimele accidentului din judeţul Braşov. În continuare, toţi cei 26 de oameni rămân internaţi şi abia de astăzi se va lua îm calcul externarea unora dintre ei. 

În starea cea mai gravă se află o tânără de 21 de ani, chiar coregraful Liceului de Arte din Iaşi, internată la Spitalul Judeţean din Braşov, care se pare că are mare nevoie de sânge.

În continuare, la Spitalul Judeţean Braşov avem internate 5 victime, 2 pe sectia de neurochirurgie care sunt stabile, 2 pacienti pe sectia de ortopedie care de asemenea sunt în stare bună şi tânăra de 21 de ani care se află la terape intensivă, ea fiind internată cu un traumatism toracic şi de bazin„, a declarat doctoriţa care monitorizează starea victimelor aflate la Spiatlul Judeţean din Braşov pentru România TV.

Potrivit doctoriţei, starea tinerei de 21 de ani este stabilă, iar în ciuda apelului făcut de prietenii acesteia de a dona sânge, medicii susţin că momentan banca de sânge din Braşov poate acoperi nevoile pacienţilor.