Apel umanitar: Daniel Pîrvu are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravieţui

Daniel s-a născut pe 9 iulie 2012 şi tot ce îşi doreau părinţii lui era ca micuţul să crească mare şi sănătos. Din păcate, la cinci luni mai târziu a fost internat cu mai multe simptome grave. După o serie de teste a primit un diagnostic extrem de dificil: imunodeficienţă severă primară, care împreună cu hipoparatiroidismul şi celelalte probleme ale lui Daniel reluxul gastro-esofagian, probleme de alimentaţie, vărsături frecvente pe fosele nazale şi nu pe gurita cu risc de aspiraţie) conturează diagnosticul de sindrom DiGeorge.

RomaniaTV.net
13 mai 2013, 12:53
Apel umanitar: Daniel Pîrvu are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravieţui

Sindromul DiGeorge forma completă este o formă rară a acestei anomalii în care funcţiile timusului nu sunt detectabile, şansele de supravieţuire măcar până la vârsta de 2 ani sunt aproape inexistente din cauza infecţiilor şi virozelor, inofensive pentru alţi copii.

Totuşi, Daniel are o şansa de a supravieţui: transplantul de timus, intervenţie care se poate realiza în Anglia. Costul intervenţiei este de aproximativ 100.000 de lire, sumă ce depăseşte cu mult posibilităţile părinţilor.

Mai multe informaţii despre boala lui Daniel le puteţi afla accesând site-ul http://danielpirvu.ro.

Împreună îl putem ajuta pe Daniel să aibă o viaţă normală. Puteţi alege oricare dintre metodele de mai jos pentru a-l ajuta să fie un copil sănătos şi fericit, aşa cum merită orice copil să fie.

 1. Puteti dona prin telefon.

Teledon valabil in reteaua Romtelecom, la 0900900348, apel taxat cu 8 euro/apel.  

2. Puteti dona in conturile deschise pe numele Pirvu Stela Andreea la Reiffeisen Bank Bucuresti – Agentia Crangasi:

(PENTRU DONATII DIN STRAINATATE CODUL SWIFT ESTE = RZBRROBU)

Cont bancar in lei: RO54RZBR0000010014555777

Cont bancar in euro: RO08RZBR0000060015603184.