Aplicaţia de pe telefon cu învăţăturile lui Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca este mai pronunțat de români decât o serie de alți sfinți din calendar: martirul comunismului ajunge la creștini astăzi și în varianta virtuală. Există deja o aplicație prin care orice enoriaș poate afla învățăturile Sfântului Ardealului.

RomaniaTV.net
25 mai 2015, 10:26
Aplicaţia de pe telefon cu învăţăturile lui Arsenie Boca

Zeci de mii de pelerini s-au îndreptat weekendul acesta către Mănăstirea Prislop, acolo unde este înmormântat părintele Arsenie Boca. Printre persoanele care au ajuns la mănăstire se numără și o cunoscută vedetă a sportului, tenismena Irina Begu.

Irina Begu, care se pregătește de un meci important la Roland Garros, s-a numărat printre enoriașii care au aprins o lumânare la mormântul lui Arsenie Boca și s-a rugat cu mare credință. Mănăstirea Prislop este unul din locurile sacre ale momentului în România, un loc învăluit în spiritualitate, unde creștinii se simt mai aproape de învățăturile creștine mai ales datorită lui Arsenie Boca.

Însă de acum, pentru a cunoaște învățăturile părintelui de la Prislop, nu va mai fi nevoie deplasarea la fața locului ci simpla descărcare a unei aplicații pentru telefonul mobil.

Citeste mai mult in Revista TEO.