APOCALIPSA 2015: Războiul care va distruge lumea stă să înceapă. Profeţia CUTREMURĂTOARE

Apocalipsa este drumul spre sfârșit sau poate este drumul spre altceva. Cercetătorii afirmă că omenirea a primit în ultimii ani semne alarmante cu privire la Apocalipsă și la ceea ce va urma, evenimente prezise în multe documente istorice, potrivit efemeride.ro. 

22 ian. 2015, 12:49
APOCALIPSA 2015: Războiul care va distruge lumea stă să înceapă. Profeţia CUTREMURĂTOARE

APOCALIPSA 2015: În anul 2004, cercetătorii observă mișcări ciudate ale calotei glaciare. În același an a apărut gripa aviară, dar a avut loc și un tsunami devastator.

În 2005, pe o plajă din Florida, au fost descoperite cadavre ale unor animale, eșuate pe plajă. Boli precum Ebola, erupții vulcanice, cutremure, inundații. Sunt toate acestea semne că sfârșitul este aproape?

SFÂRŞITUL LUMII va veni în urma unui val de fenomene incontrolabile de către om FOTO

Chiar și Biblia vorbește despre cavalerii Apocalipsei care vor aduce pe Pământ sfârșitul. Războaie, foamete, boli, cutremure, asteroizi, asteroizi, toate acestea vor duce la sfârșitul nostru, al omenirii.

Apostolul Ioan vorbește despre un puternic cutremur care va mișca munții din loc. Este descrisă distrugerea ecologică la nivel mondial.

Îngerii vor da semnalul acestui sfârșit prin trompetele lor și ne vor anunța sfârșitul. Se vorbește despre un război mondial care va fi catastrofal. Cavalerii apocalipsei, pe caii lor albi, ne vor anunța sfârșitul. O armată de 200 de milioane de oameni se va îndrepta spre Eufrat și va distruge o treime din populația mondială, mai scrie efemeride.ro.

Profețiile cutremurătoare ale africanului Rensburg

Nikolass van Rensburg, un profet mai puțin cunoscut, care s-a născut în 1864, în Africa de Sud, a prezis cele două războaie mondiale și sfârșitul lor. Uluitor este faptul că Rensburg vorbește despre un al treilea război care va fi pornit de musulmani împotriva occidentului, arată sursa citată.

În profețiile sale, el vorbește despre Israel care va porni un război împotriva arabilor și care va distruge Europa.

Anglia, Franța, America se vor bate împotriva lumii arabe dar și a Rusiei. Rusia va ocupa Turcia și Irakul, iar americanii vor fi obligați să intervină. Se spune că Europa va fi salvată de Germania, în fruntea căreia se va afla un bărbat.

Atât Apocalipsa, sau Cartea Apostolului Ioan, cât și profețiile care s-au făcut ulterior scrierii acesteia, vorbesc despre o conflagrație, în care pe de o parte sunt arabii și rușii, pe de altă parte este occidentul. Cauza acestui război sunt religia și fanatismul.

De asta, specialiștii se tem că ar fi motive solide pentru începutul unei APOCALIPSE în 2015. Rămâne de văzut dacă așa va fi și dacă într-adevăr 2015 va fi anul apocalipsei.

Citeşte şi Apocalipsa vine din cer: Viaţa de pe Terra va DISPĂREA dacă vom fi loviţi de o supernova