Apple: stocurile iPhone 7 şi iPhone 7 Plus au fost epuziate

Stocurile iPhone 7 Plus si iPhone 7 jet black au fost complet epuizate de catre Apple, deci maine nu vor fi vandute in Apple Store-urile din 29 de tari.

15 sept. 2016, 11:12
Apple: stocurile iPhone 7 şi iPhone 7 Plus au fost epuziate

In cursul acestei dimineti compania Apple a anuntat in mod oficial faptul ca nu mai are vreun model al iPhone 7 Plus in stoc pentru lansarea ce urmeaza sa aiba loc maine dimineata, scrie idevice.ro. Asta inseamna ca toti cei care nu au precomandat un terminal asteptand sa-l cumpere din Apple Store, vor fi dezamagiti sa afle ca nu vor avea ce cumpara de la Apple. Mai mult decat atat, toate iPhone 7 jet black au fost complet vandute, deci in magazinele Apple nu va exista vreun model de acest gen disponibil pentru achizitie.

Citeşte şi Vânzări de 1 milion euro în trei zile pentru iPhone 7 şi 7 Plus pe un singur site din România

Pe de alta parte, clientii vor putea cumpara iPhone 7, auriu, argintiu, roz sau negru de la compania Apple, asa ca exista optiuni, dar probabil multi vor fi nemultumiti sa afle de anuntul Apple. Desi magazinele Apple nu vor avea iPhone 7 Plus sau iPhone 7 jet black pentru vanzare maine, partenerii companiei Apple ar putea avea unitati disponibile pentru clienti.

Citeşte şi S-au lansat iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Iată PREŢUL şi SPECIFICAŢIILE

In aceasta idee, cei de la Apple le recomanda oamenilor sa verifice disponibilitatea unitatilor cu acestia inainte de a vizita un magazin in vederea achizitionarii vreunui produs. Intregul stoc iPhone 7 Plus si iPhone 7 jet black a fost vandut de Apple Avand in vedere aceasta situatie, este cat se poate de clar faptul ca Apple se astepta la vanzari mici ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca nu s-a pregatit corespunzator pentru lansare. Interesul clientilor vis-a-vis de cele doua modele a fost cu mult mai mare decat se astepta oricine, asa ca multa lume va trebui sa astepte pentru livrarea unei unitati.