Aproape 40 de copii internaţi în spitalele din judeţul Argeş cu scaune diareice

În spitalele din județul Argeș sunt internați, vineri, 39 de copii cu scaune diareice, cei mai mulți la Spitalul de Pediatrie Pitești, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului.

26 feb. 2016, 11:15
Aproape 40 de copii internaţi în spitalele din judeţul Argeş cu scaune diareice

Dintre acești copii, la Spitalul de Pediatrie Pitești se aflau 34, dintre care 25 mai mici de doi ani. Alți cinci copii cu vârste sub doi ani sunt internați la alte unități medicale din județ, patru la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel și unul la Spitalul Municipal Curtea de Argeș.

Prefectul Cristian Soare a anunțat, în urmă cu o zi, că instituția va da zilnic comunicate cu privire la situația copiilor internați în Argeș.

„Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP și a Spitalului de Pediatrie cu privire la situația copiilor internați în Argeș, cât și în București, începând de mâine, Instituția Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situația copiilor internați la Spitalul de Pediatrie și la celelalte spitale în Argeș”, a spus joi, într-o conferință de presă, prefectul județului Argeș.