Apropiaţii lui Michael Schumacher au vorbit despre mutarea campionului în Spania. Ce au avut de spus

Michael Schumacher nu va fi mutat în Spania, impresarul fostului pilot de Formula 1, Sabine Kehm, dezminţind aszfel zvonurile apărute la începutul acestei săptămâni.

16 aug. 2018, 15:00
Apropiaţii lui Michael Schumacher au vorbit despre mutarea campionului în Spania. Ce au avut de spus

Prin dezmințirea oficială, impresarul lui Michael Schumacher neagă informațiile privind mutarea acestuia în Mallorca. Vestea venea de la Katia Rouarch, primarul din Andratx, care a afirmat că totul este pregătit pentru mutarea legendei din Formula 1 în localitatea pe care o administrează pe insula spaniolă. Ulterior, un purtător de cuvânt al localității neagă și faptul că primarul ar fi declarat că se mută Michael Scumacher în localitate.

Zvonurile anunțau achiziția unei vile în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro, iar motivația din spatele mutării ar fi fost că Schumacher se simțea bine în Mallorca în vacanțele pe care le-a petrecut acolo cu familia sa, iar schimbarea atmosferei i-ar face bine lui Michael.

Aparent, impresarul lui Schumacher neagă doar zvonul mutării lui Michael, nu și achiziția respectivei vile, care ar urma să fie folosită de Corinna, soția sa, în vacanțele pe care le plănifică împreună cu cei doi copii ai cuplului Scumacher, deveniți adulți între timp.

În data de 29 decembrie 2013, germanul a căzut cu schiurile pe o pârtie din stațiunea Meribel din Franța. De atunci se presupune că este în comă, însă diferite surse afirmă că Michael ar fi ieșit din comă, dar nu a fost încă fotografiat în afara patului de spital. El este tratat acasă la reședința sa din Lausanne, Elveția.