Aranjament la Steaua – Rapid în Cupa UEFA? Petre Marin, dezvăluire-bombă: „S-a întâmplat ceva acolo!”

Petre Marin a vorbit la Telekom Sport, printre altele, despre "sfertul" istoric pe care Steaua şi Rapid l-au disputat în Cupa UEFA, şi a lansat o ipoteză incredibilă.

30 nov. 2018, 13:37
Aranjament la Steaua – Rapid în Cupa UEFA? Petre Marin, dezvăluire-bombă: „S-a întâmplat ceva acolo!”

Steaua şi Rapid aveau un parcurs absolut fantastic în Cupa UEFA. Rivalele din Bucureşti s-au întâlnit în sferturile de finală ale ediţiei 2005-2006, iar Petre Marin crede că s-a întâmplat ceva necurat la tragerea la sorţi făcută de UEFA.

Gigi Becali aruncă BOMBA! „Iau înapoi ISTORIA şi PALMARESUL, o să ne numim iar Steaua! Stadionul din Ghencea se face pentru mine!”

„Eu şi acum cred că dacă nu eram din România, aveam şansa să jucăm finala, să fie o finală românească în Cupa UEFA. Dar, fiind din România, cred că s-a întâmplat ceva la tragerea la sorţi şi ne-au băgat să disputăm această dublă. Cred că vorbim de o dublă cu care fotbalul românesc nu se va mai întâlni. Chiar dacă unii s-au bucurat că am fost eliminaţi de Middlesbrough, eu spun că mie mi-a părut rău de Rapid, atunci când au rămas acasă după dubla cu noi”, a spus Petre Marin.

Steaua şi Rapid au terminat de două ori la egalitate, 1-1 în Giuleşti şi 0-0 pe Stadionul „Naţional”, iar echipa lui Cosmin Olăroiu s-a calificat graţie golului marcat în deplasare în semifinalele Cupei UEFA.