Arbitru DESFIGURAT pe terenul de fotbal. A primit un cap în gură după ce a dat cartonaş roşu

Un arbirtru de fotbal a plecat desfigurat de la o competiţie organizată de o firmă din Fărcaşa, după ce a arătat cartonaşul roşu unuia dintre jucători.

RomaniaTV.net
29 nov. 2015, 09:15

Cupa organizată de o firmă din Fărcașa s-a terminat într-o baie de sânge, scrie actualmm.ro. Un arbitru delegat să oficieze la meciurile din cadrul competiției a fost pur si simplu desfigurat de un jucător care primise un cartonaş roşu. Oficialul AJF Maramureș a fost supus unei operații duminică dimineață și intenționează să îl acționeze în instanță pe bărbatul care l-a lovit cu capul în figură.

Gestul șocant al fotbalistului angajat la firma din Fărcașa a venit după ce a primit cartonașul roșu pentru că îşi lovise un coleg de echipă.

Arbitrul, în vârstă de 19 ani, a fost adus la Unitatea Primire Urgență a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, unde a rămas internat, iar duminică dimineaţă a fost supus unei operaţii de reconstrucţie a piramidei nazale.

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, prin președintele Cristian Balaj, a anunţat că îl va sprijini pe tânărul arbitru în demersurile juridice împotriva agresorului. „Nu este posibil ca așa ceva să se întâmple pe un teren de fotbal. Cei de la Fărcașa ne-au solicitat arbitri pentru o cupă organizată de firma din Fărcașa, noi am răspuns solicitării, dar de la a înjura la a desfigura un arbitru… este inacceptabil pentru noi. O să îl sprijinim pe arbitru cu asistența juridică de care are nevoie. Astfel de oameni nu au ce căuta în societatea noastră. Cel vinovat trebuie să răspundă pentru ce a făcut și trebuie să fie un exemplu pentru toți cei care confundă terenul de fotbal cu ringul de box”, a declarat Cristian Balaj.