Are 23 de ani, însă este obligată să trăiască precum o bătrână din cauza unei boli necruţătoare FOTO

O tânără din Irlanda este obligată să trăiască asemeni unei femei de 60 de ani, cu toate că are doar 23, din cauza unei boli necruţătoare.

31 iul. 2015, 15:21

Seanin Smith, de 23 de ani, din Irlanda, trăieşte un coşmar de cinci ani după ce a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers Danlos, iar de atunci corpul ei se manifestă că şi cum ar avea 60 de ani, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi PRIZONIERĂ în propriul corp. Are 22 de ani, dar trăieşte ca o femeie de 100 DE ANI, din cauza unei boli RARE

Sindromul Ehlers Danlos implică un defect genetic inmolecula de colagen şi în sinteză şi structura ţesutului conectiv, cel care leagă pielea de muşchi şi oase. Astfel, ea are luxaţii articulare, durere articulară, creşterea mobilităţii articulare, instabilitate articulară, artrită la vârstă tânăra, piciorul plat, tegumente uşor afectate, vânătăi care apar frecvent şi piele hiperlaxa, tegumente fine şi foarte catifelate, descuamare, lezare uşoară şi tulburări de vedere.

În ultimii 2 ani, tânăra a ajuns la spital de 14 ori, şi trebuie să ia zilnic 39 de medicamente, dar şi să meargă cu un cadru, din cauza problemelor de la picioare. Ea nu s-a dat bătută şi a reuşit să termine facultatea, iar acum vrea să se înscrie la un master. Din păcate nu există un tratament pentru sindromul Ehlers-Danlos.

Citeşte şi Şi-a găsit singură diagnosticul după un episod din HOUSE, cu toate că doctorii au fost în ceaţă ani de zile

Mă simt că şi cum aş fi prinsă în trupul unei bătrână, deşi am doar 23 de ani. Am atât de multe probleme de sănătate de parcă aş avea 60 de ani. Mă deplasez cu ajutorul unui cadru, abia văd şi nici nu mai ţin numărul atacurile de cord pe care le-am avut„, a declarat tânăra.