Are sindromul TOURETTE, dar muzica îl TRANSFORMĂ. Tânărul care a uimit juriul la The Voice UK VIDEO

Un tânăr de 29 de ani care vrea să fie cântăreţ, dar nu a reuşit din cauză că suferă de sindromul Tourette, a impresionat juriul de la concursul "The Voice". În ciuda afecţiunii sale, artistul a reuşit o prestaţie care i-a uimit pe celebrii membri ai juriului şi pare că are tot ce-i trebuie pentru a ajunge un star.

RomaniaTV.net
19 apr. 2013, 16:32
Are sindromul TOURETTE, dar muzica îl TRANSFORMĂ. Tânărul care a uimit juriul la The Voice UK VIDEO

Nick Tatham este un nume care nu spune deocamdată nimic, dar care ar avea şanse să ajungă cunoscut în întreaga lume. Deosebit de talentat, tânărul în vârstă de 29 de ani visează să fie muzician, însă nimeni nu i-a acordat vreodată o şansă, din cauză că suferă de sindromul Tourette. Şansa lui s-a numit, însă, „The Voice”, iar juraţii Will.i.am, Jessie J, Tom Jones şi Danny O’Donoghue s-au felicitat că i-au acordat-o.

CITEŞTE ŞI: Vocea de MILIOANE care a ridicat juriul de la „Vocea Marii Britanii” în picioare VIDEO

Nich Tatham i-a lăsat pe cei patru fără cuvinte când, în ciuda problemei sale, a reuşit să interpreteze perfect „Footloose”, a lui Kenny Loggins. Nick şi-a început prestaţia cu un beatbox pe primele versuri, înainte de a interpreta partitura la chitară şi de a începe să cânte. Deşi toată lumea s-ar fi aşteptat să clacheze, mai ales din cauza emoţiilor, Nick şi-a dus numărul la bun sfârşit.

„Muzica este cu siguranţă cel mai bun medicament pentru mine. Când cânt, nu mă gândesc la boala mea. Sunt atât de absorbit de muzică, încât sindromul Tourette cred că dispare. Dar nu am doar ticuri verbale, ci şi fizice. Când eram în şcoală, lumea nu înţelegea de ce eram aşa şi doar muzica m-a ajutat să depăşesc momentele grele.

CITEŞTE ŞI: Concurentul de la The Voice UK care a făcut un membru al juriului să se târască pe jos în faţa lui

Britanicul de 29 de ani s-a împăcat cu boala şi speră ca aceasta să nu-i mai stea în cale. „Sindromul Tourette face parte din mine. Sunt ceea ce sunt”, spune Nick, care speră totuşi ca în viitor să nu mai cânte doar prin pub-uri şi pentru prieteni, ci să aibă şansa de a avea o carieră reală în muzică.