Arestat pentru pedofilie, un antrenor italian s-a sinucis într-un mod care i-a şocat pe poliţişti

Antonio Marci, un antrenor italian arestat pentru pedofilie cu două zile în urmă, s-a sinucis într-un mod care i-a şocat pe poliţişti şi pe apropiaţii săi.

14 ian. 2017, 12:06
Arestat pentru pedofilie, un antrenor italian s-a sinucis într-un mod care i-a şocat pe poliţişti

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, Marci, în vârstă de 63 de ani, s-a sufocat cu o pungă de plastic, în propria locuinţă, scrie digisport.ro. Bărbatul se afla în arest la domiciliu.

Citeşte şi IONEL GANEA spune că Anamaria Prodan are o relaţie cu DAN ALEXA. „Prodanca are relaţii intime cu Alexa”. Reacţia impresarei

„Am cerut arestul la domiciliu pentru că am considerat că reţinerea lui în închisoare nu era cea mai bună soluţie pentru a-i asigura securitatea. Niciodată nu m-am aşteptat la aşa ceva”, a explicat avocatul lui Marci, Massimo Taggiasco, pentru agenţia ANSA.

Antonio Marci era antrenor la grupele de copii şi juniori de la Alessandria, iar arestarea sa a survenit după ce una dintre victimele sale l-a recunoscut într-un bar, la 29 de ani distanţă de momentul abuzului la care a fost supus.

În momentul în care a fost reţinut, Marci se afla acasă, în compania unui băiat de 14 ani. În locuinţa sa, poliţiştii au găsit mai multe filmări cu scene sexuale alături de alţi minori, de care a abuzat timp de trei decenii.

Citeşte şi Gest şocant al unei adolescente de 12 ani. Şi-a transmis sinuciderea LIVE pe Facebook

„În urmă cu două zile, după interogatoriu, mi-a promis că atunci când o să ne revedem o să-mi dea nişte explicaţii”, a mai spus avocatul Taggiasco, cel care a avut şi dificila sarcină de a anunţa familia despre deces.