Arestul este tot mai negru pentru Elena Udrea. Fostul ministru se luptă cu o afecţiune dureroasă

Disperarea Elenei Udrea pare doar să crească de la o zi la alta. Fostul ministru a ajuns după gratii, în Costa Rica, după ce a fost ridicată de Interpol, în plină stradă. Fosta blondă de la Cotroceni suferă enorm după fetița ei abia născută, iar condițiile mizere de la peninteciarul din San Jose fac totul și mai crâncen.

RomaniaTV.net
13 oct. 2018, 15:01
Arestul este tot mai negru pentru Elena Udrea. Fostul ministru se luptă cu o afecţiune dureroasă

Astea nu sunt singurele probleme cu care se confruntă Elena Udrea. Potrivit informațiilor din presă, fostul politician, în vârstă de 44 de ani, se luptă cu o afecțiune descrisă drept „baby blues”.

Este o condiție relativ comună, prin care trec 80% dintre femei, imediat după naștere. Se manifestă prin insomnii, tristețe, agitație, irascibilitate și îngrijorare excesivă față de copil. Opinia medicilor este că mamele aflate într-o astfel de situație au nevoie de sprijin și de susținere.

Din păcate, acest lucru nu este la dispoziția Elenei Udrea, încarcerată la „El Buen Pastor”, închisoarea pentru femei renumită pentru condițiile ei groaznice. Această situație, combinată cu starea generată de „baby blues”, n-are cum să ducă decât la o situație disperată pentru Elena Udrea.