Artista care a învins cancerul. Se pregătea să moară, îşi cumpărase cavou, dar a devenit mamă VIDEO

În urmă cu patru ani, cântăreaţa de muzică populară Geta State a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Ea şi-a cumpărat chiar un cavou, crezând că moare, iar acum s-a însănătoşit şi a devenit mamă. Are 36 de ani a născut o fetiţă perfect sănătoasă.

16 ian. 2014, 11:20
Artista care a învins cancerul. Se pregătea să moară, îşi cumpărase cavou, dar a devenit mamă VIDEO

În iarna anului 2009, cântăreaţa de muzică populara Geta State a primit o veste cruntă: cancer de col uterin. „În momentul în care mi-a spus am simţit că mi s-au răcit mâinile şi picioarele. Am ajuns în faţa blocului şi când mi-am parcat maşina am început să plâng„, a declarat Geta State la Poveştiri Adevărate.

Deşi medicii i-au spus că boala este în fază incipientă şi se poate opera, artista s-a pregătit pentru ce e mai rău. „Mi-am luat cavou la mine, la Grădiştea, în Giurgiu (…) Am zis să mă pun la adăpost, să nu-i las pe ai mei şi cu suferinţa sufletească, şi cu gaura financiară„, a spus artista.

În mai 2010 s-a operat şi după câteva luni de tratament a învins boala. Artista îşi aminteşte cu gust amar de bârfele care-i ajungeau la urechi. „Vreau să le spun tuturor cucoanelor, ştiu ele care sunt, care s-au bucurat şi spuneau „vai! nu mai e femeie! i-au scos tot şi nu o să mai poată niciodată să mai facă copii!„. Dragele mele, nu este aşa!”.

La aproape 36 de ani, Geta State a devenit mămica unei fetiţe, perfect sănătoasă. Naşi de botez vor fi Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană.