Artista momentului, Indila, a ajuns în România: „Sunt foarte fericită şi emoţionată” VIDEO

Artista momentului, Indila, a ajuns la Bucureşti. La plecarea de la aeroport, celebra cântăreaţă franceză a fost asaltată de admiratorii care au vrut să imortalizeze momentul. Artista a declarat, pentru România TV, că a fost impresionată de primirea călduroasă de care a avut parte şi că este foarte fericită că va concerta în România. Indila nu a uitat însă de fani, cărora le-a făcut chiar şi o dedicaţie muzicală.

06 dec. 2014, 18:15
Artista momentului, Indila, a ajuns în România: „Sunt foarte fericită şi emoţionată” VIDEO

Indila, cântăreaţa franceză care a cucerit topurile cu hitul „Derniere Danse”, a ajuns în România.

Da, sunt pentru prima dată în România. Sunt foarte fericită. Simt dragostea voastră chiar şi din Paris. Fie când sunteţi în Paris, fie când sunteţi aici, o pot simţi. Vă mulţumesc„, a spus Indila.

Celebra cântăreaţă a declarat că a rămas uimită de primirea călduroasă de care a avut parte.

Citeşte şi Cine este Indila şi cum arată în realitate cântăreaţa care a spart topurile cu melodia „Dernier Danse”

Am văzut oamenii din aeroport, i-am văzut cum zâmbeau şi eram „Wow! Asta e pentru mine?”. Sunt foarte fericită. Sunt foarte emoţionată. Sper că o să vă placă (concertul n.r.)„, a adăugat artista.

Cântăreaţa franceză va concerta în premieră în România duminică seară, la Sala Palatului din Capitală. Deşi avea programată o singură reprezentaţie, cererile fanilor i-au convins pe organizatori să pună în scenă şi un al doilea concert.

Citeşte şi Concertele lunii decembrie în Bucureşti: Indila, Sandra, Ştefan Bănică şi Madrigal